Dear Mr Hero .

i'm not perfect , i know that .
i make mistakes , i know i do .
and i do know that i will always love you ..

Dear My Hero , Thanks because still Love Me . :)

Saturday, 26 December 2015

Bohong tak rindu. Aku pernah bersama kau beberapa tahun 😔

Wednesday, 23 December 2015

Mungkin siang kita gembira, dan mungkin juga malam kita menangis 

Monday, 7 December 2015

Kerana mulut badan binasa. Kerana mulut, kau merana

Friday, 6 November 2015

Sunday, 1 November 2015

Friday, 18 September 2015

Jangan cemburukan kisah cintaku. Hati kita bertaut, namun ku hanya mampu berdoa supaya dipanjangkan perasaan ini. 

Sunday, 30 August 2015

Difitnah

Bila kita difitnah, itu akan mengajar kita untuk jadi lebih kuat. Sabarlah duhai hati. Kita yang senyap, sering jadi mangsa. Ibarat dibakar oleh api tanpa punca. Entahlah. Kita cuba untuk kuat. Tapi kita tak mampu. Slalu rasa jatuh. Beginilah hidup. Bersabarlah, kerna doa orang yang teraniaya Allah akan makbulkan. 😔

Sakit


Dah nak balik, asyik sakit je. Hmmm . Bsgka baik, Allah nak uji 😔😔

Tuesday, 14 July 2015

Cuba tengok ni.

 
As we know, kadang kadang benda ni betul. Cuba tengok bulan Januari. Bulan kelahiran aku lah kan! Setia, hmmmm sekarang dah masuk alam 21tahun, jadikk no more cinta main main. Yes, aku serius dgn hubungan yg sekarang. Tapi, kalau Allah kata dia bukan jodoh aku, maka bukanlah. So kita perlu berdoa. Egois, emmm yes. Somtmes, aku jarang nak mengalah utk sesuatu benda dan aku sering nafikan perasaan aku. Hahaha, sape suruh nak sgt bulan 1 ni. Keras kepala, exactly yes. Bcoz, kadang kadang apa yg aku nak, mesti aku cuba dapatkan. No reason. Aku akan cuba. Dan bila buat discussion aku ni kengkadang jarang dgr pendapat orang sb aku rasa pendapat aku tu yg terbaik. Hahaha. Matang? Kalau dress up matang la kot. Klau tak matang, xadalahh org cakap aku mcm mak orang kan? Kurang ajar kan? Mereka terlalu jujur. Hmmmm...dan last skali, rajin. Rajin ke? Yup, aku mmang rajin. Tu pun bila mood rajin datang, semua benda aku akan buat. Tp kalau buat assignment, aku suka buat last minute. Sebab aku selalu fokus bila bt time time last. Even aku ni jenis serabut. Nasib la sape yang jd budak group aku. Sebab aku akan push bila dah last minute. Hahaha. Alasannya nak buat yg terbaik. Ehh mestilah. Markah aku jugakkk okay! Hehe. Tapi kan, kadang kadang bila aku malas, huhh jangan cakap lah. Memang malas gila. Suruh lah pape, aku prefer utk TIDUR sahaja. Hahahaha. Maaf yaaaa. Lagi lagi bila balik kampung. Jangan tanya lah. Dia punya tahap kemalasan tu memang boleh dikatakan teruk bebeno. Hahahaha. Nak buat mcm mana kan. Tapi bila mama keje, aku rajin. Hehe. Sebab takkan nak biakan rumah bersepah, baju tak basuh, tak masak bagi mama abah adik makan. Kan? Aku ada jugak sifat kemanusiaan tu. Hehehe. Sebenarnya banyak lagi yang baik dan buruk about my life. Ini cuma half of my life. Takpe, nanti kita buat research lagi k. Jom solat subuh! *salam ramadhan ke 27. :)

Sometimes, boy you should know this

Monday, 19 January 2015

Girls

Dear girls, pls behave your self. Especially your MOUTH. Thank You

Monday, 12 January 2015

Bukan senang nak senang.

Susahnya hidup jadi pelajar degree. Nak habiskn lagi 7semester bukan senang. Niat hati nak sampai master. Sebab, nak jadi pensyarah. Minat dah aku pupuk dari dulu lagi.tapi itulah. Yang menyedihkan, aku makin malas nak ulangkaji. Nak fokus pun malas. Aku bukan pelajar pandai macam orang lain. Tapi bila cuba sekali je menjadi, nak buat kali ke dua (fokus) tak jadi2. Sedihnya aku rasa. Bila betul betul nak istiqomah? Hmmmm. Ade tips tak supaya aku boleh fokus n berjaya dgn cemerlang? 😭